Наставник

Наставник "Динамо" прокоментував своє вилучення в грі з "Арсеналом"

Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич прокоментував своє вилучення з тренерської лавки під час матчу проти ФК "Арсенал-Київ".

Олександр Хацкевич в інтерв’ю zbirna.com, зокрема, зазначив, що після другої червоної картки в команді не справився з емоціями, які накопичувалися протягом останніх матчів. 

"Звичайно, емоції вже вляглися, і зараз я по-іншому дивлюся на все те, що сталося в матчі з "Арсеналом". Хоча емоції ці накопичувалися давно. Після зламаного носа Миколи Шапаренка та відсутності реакції з боку арбітра ми промовчали. Не стали акцентувати увагу і на умисній грі руками захисника "Маріуполя" Сергія Яворського - на мій погляд, там був чистий фол останньої надії. І ось - гра з земляками. Як то кажуть, дербі вдалося на славу.

Втім, у мене багато претензій не лише до суддів, але і до своїх футболістів. Свою поведінку я не виправдовую, але розумію, що все це сталося на тлі другого видалення. Нерви просто не витримали. Але мене порадувало, що команда дотерпіла, граючи навіть удев'ятьох. Характер у нас є. Чи це перше вилучення з тренерської лавки? Так. Сподіваюся, останнє", - сказав Хацкевич.

Як повідомляв Укрінформ, футболісти столичного "Динамо" з рахунком 1:0 обіграли ФК "Арсенал-Київ" у матчі 10-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Перемогу динамівцям приніс результативний удар на 35-й хвилині данського хавбека "біло-синіх" Міккеля Дуелунда. "Динамо" догравало зустріч удев'ятьох - на 53-й хвилині червону картку отримав воротар киян Георгій Бущан, на 75-й - захисник Артем Шабанов.

Читайте також: Хацкевич: Ми звикли питати з футболістів, але й судді мають за щось відповідати

4 жовтня в місті Яблонець-над-Нісоу "Динамо" зіграє проти чеського ФК "Яблонець" в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи. У першому турі підопічні Олександра Хацкевича зіграли проти "Астани" (Казахстан) на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві з рахунком 2:2. 

Фото: dynamo.kiev.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-