Баскетбол 3х3: збірні України U-23 вирушили на чемпіонат світу

Баскетбол 3х3: збірні України U-23 вирушили на чемпіонат світу

Укрінформ
1 жовтня чоловіча та жіноча збірні України U-23 вирушили на чемпіонат світу з баскетболу 3х3. 

Головний тренер молодіжної жіночої збірної України (U-23) з баскетболу 3х3 Володимир Холопов поділився очікуваннями від виступу своїх підопічних на чемпіонаті світу, який стартує 3 жовтня.

"Завдання у нас незмінні – досягати максимального результату на усіх змаганнях, у яких ми беремо участь. У нас була стисла підготовка, оскільки гравці були задіяні у тренувальному процесі у своїх клубах. То ж тренувальні збори були короткими – п’ять тренувальних днів. Вирушаємо у піднесеному настрої, гравці налаштовані дуже добре. Дівчата прагнуть показати усе, на що здатні, щоб досягти гарних результатів. 

Суперники нам практично відомі. Скажімо, збірна Нідерландів змагалася разом з нами у Лізі Націй. Ми з ними грали, і обігрували їх, і поступалися. Щодо збірної Білорусі. Ми двічі з ними зустрічалися у Білорусі, одного разу це була саме молодіжна команда U-23. Для початку зробимо усе, щоб вийти з групи. Плей-офф? Там нам можуть випасти Росія або Андорра. Росія з нами також грала у Лізі Націй. Ми з ними вже грали, теж і перемагали, і поступалися. Звісно, в 3х3 багато чого залежить від її величності Фортуни, від того, як вона повернеться – обличчям чи навпаки. Але ми сповнені оптимізму, спробуємо показати максимальний результат, на який здатні", - цитує Холопова прес-служба Федерації баскетболу України.

Змагання проходитимуть у китайському Сіані 3-7 жовтня. Чоловіча команда з десятим загальним рейтингом гратиме в групі D з Японією, Румунією, Чехією та Тайванем. З груп до чвертьфіналу виходять перші дві команди. Жінки з другим рейтингом гратимуть в групі B з Нідерландами, Індонезією, Казахстаном та Білоруссю. Тут також до чвертьфіналу виходять дві команди з груп.

Читайте також: Баскетбол 3х3: став відомий склад чоловічої збірної України на ЮОІ-2018

Склад жіночої збірної України U-23: Олена Бойко, Єлізавета Митіна, Юлія Мусієнко, Вікторія Кондусь.

Склад чоловічої збірної України U-23: Микита Руслов, Юрій Кондраков, Євген Балабан, Віталій Зотов.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-