Зінедін Зідан може розпочати співпрацю з футбольним клубом

Зінедін Зідан може розпочати співпрацю з футбольним клубом "Ювентус"

Укрінформ
Французький тренер Зінедін Зідан може розпочати співпрацю з англійським футбольним клубом "Ювентус".

Колишній наставник мадридського футбольного клубу "Реал" близький до початку адміністративної роботи в таборі "старої сіньйори". Про це повідомляє footballua.tv із посиланням на Tuttosport. 

Зінедін Зідан претендує на пост генерального директора "Ювентуса". Керівництво туринців вважає, що фахівець зуміє якнайкраще замінити нинішнього СЕО клубу Беппе Маротта.

Окрім Зінедіна Зідана на пост гендиректора "Ювентуса" також претендують Павло Недвед і Фабіо Паратічі, які вже працюють в структурі клубу. Також на вакантний пост претендує виконавчий директор Федерації футболу Італії і віце-президент УЄФА - Мішель Ува.

Зазначимо, що свого часу Зінедін Зідан захищав кольори "Ювентуса" в якості футболіста. За команду француз відіграв 212 матчів, забив 31 м’яч і здійснив 35результативних передач.

Читайте також: Зінедін Зідан підтвердив, що незабаром повернеться до тренерської роботи

Як повідомляв Укрінформ, раніше з'явилися чутки, що Зінедін Зідан стане наступним наставником англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед". 46-річний французький тренер може змінити критикованого багатьма Жозе Моурінью, який невдало стартував з командою в англійській Прем'єр-лізі. Після 4-х турів "МЮ" посідає 10 місце у турнірній таблиці.

Фото:: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-