Наставник

Наставник "Мотора": Перший тайм проти "Пік Сегеда" все і вирішив

Укрінформ
Наставник запорізького гандбольного клубу "Мотор" Патрік Ромбел поділився враженнями від матчу його команди проти угорського ГК "Пік Сегед" (31:32).

Патрік Ромбел, зокрема, зазначив, що ця гра була вже третьою поспіль, де його підопічні поступалися 5-6 м’ячів у першому таймі і сподівається, що команда винесе з цього урок.

"Вітаю команду "Пік Сегеда" з перемогою. Перший тайм визначив кінцевий результат. У першому таймі ми зробили шість втрат, і розрив між командами в кінці тайму склав теж шість м'ячів. У другому таймі було вже дуже складно наздоганяти. Вітаю моїх гравців - вони проявили характер, боролися за перемогу до кінця. Але, програючи шість голів такій команді, наздогнати занадто важко. У другому таймі ми допустили одну втрату, і це пояснення того, чому так по-різному виглядали перший і другий тайми.

Це вже третя гра поспіль, в якій ми поступаємося в першому таймі 5-6 м'ячів, а в другому намагаємося довести, що здатні наздогнати суперника. Сподіваюся, що ми винесемо з цього урок і виправимо допущені помилки", - цитує Ромбела прес-служба ГК "Мотор".

Читайте також: "Мотор" поступився угорській "Сегеді" в Лізі чемпіонів ЄГФ

Як повідомляв Укрінформ, 30 вересня запорізький гандбольний клуб "Мотор" мінімально програв на власному майданчику угорському клубу "Пік Сегед" у 3-му турі чоловічої Ліги чемпіонів Європейської гандбольної федерації (ЄГФ) з рахунком 31:32 (13:19). Наступний матч у Лізі чемпіонів команда Ромбела зіграє проти німецького "Фленсбург-Хандевітта" 3 жовтня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-