Футбольна збірна журналістів України виграла

Футбольна збірна журналістів України виграла "Кубок Львова"

Фото
Укрінформ
Футбольна збірна журналістів України стала володарем "Кубка Львова".

Благодійний матч між збірною журналістів України і ветеранами львівських "Карпат" відбувся на стадіоні "СКІФ" Львівського державного університету фізичної культури. Про це повідомляє офіційний сайт УПЛ.

Поєдинок виявився надзвичайно видовищним, але в ігровий час сильнішого не виявив – 1:1. На гол журналіста Богдана Пастернака ветерани "Карпат" відповіли взяттям воріт від Василя Шведа, який у красивому стрибку головою замкнув подачу з правого флангу. Для визначення долі трофею учасники матчу пробивали післяматчеві пенальті, в яких перемогу здобули представники ЗМІ з рахунком 4:2.

Кубок переможця журналісти отримали з рук мера міста Львів Андрія Садового.

"Вважаю, що "Карпати" більше залужили завоювати "Кубок Львова", але перемогла молодість. Вітаємо команду журналістів. Молодці,так тримати", – сказав Садовий.

Читайте також: Футбольна збірна журналістів проведе з ветеранами "Карпат" благодійний матч

Нагадаємо, що основною метою благодійного матчу є допомога дітям-переселенцям зі Сходу України. Організаторами зустрічі виступили Федерація футболу України, Українська Прем’єр-Ліга, Інформаційне агентство "Центр новин", ГС "Федерація футболу Львівської області".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-