Гвардіола: Зінченко заслужив право вийти на поле в найближчих матчах

Гвардіола: Зінченко заслужив право вийти на поле в найближчих матчах "МанСіті"

Укрінформ
Головний тренер "Манчестер Сіті" Хосеп Гвардіола прокоментував можливість виходу українського футболіста Олександра Зінченка в завтрашньому матчі проти "Гоффенгайма".

Хосеп Гвардіола, зокрема, зазначив, що Зінченко добре зіграв у матчі проти "Брайтона" і заслужив вихід на поле у найближчих матчах "Манчестер Сіті". 

"Делфі поки точно зіграти не зможе, Менді тренується, але я не впевнений. Не варто забувати про Зінченка, який здорово допоміг нам в минулому сезоні. Всі гравці знають, що вони є частиною команди. Хтось, можливо, не очікував побачити Зінченка в минулій грі з "Брайтоном", але він зіграв добре, тому заслужив право вийти на поле знову", - цитує Гвардіолу XSPORT

Зазначимо, що напередодні Гвардіола відсторонив від тренувань з командою основного лівого захисника Бенжамена Менді. 2 жовтня "Манчестер Сіті" зіграє проти "Гоффенгайма" в Лізі чемпіонів УЄФА, а 7 жовтня - проти "Ліверпуля" в рамках АПЛ. 

Читайте також: АПЛ: «Ман Сіті» обіграв «Брайтон», Зінченко вперше зіграв повний матч

Як повідомляв Укрінформ, у 7-у турі англійської прем’єр-ліги (АПЛ) "Манчестер Сіті" обіграв "Брайтон" з рахунком 2:0. Український півзахисник Олександр Зінченко вперше зіграв повний матч в АПЛ. 

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-