Хацкевич: Ми звикли питати з футболістів, але й судді мають за щось відповідати

Хацкевич: Ми звикли питати з футболістів, але й судді мають за щось відповідати

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився враженнями від перемоги над клубом "Арсенал-Київ" (1:0) в рамках 10 туру УПЛ.

Олександр Хацкевич на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що команда проявила характер у цьому матчі, граючи у меншості, і звернув увагу на відповідальність суддів за прийняті рішення.

"Наша п'ята гра за два тижні. Важкий графік перевіряє нас на характер. Але навіть коли у нас вісім гравців (польових) - видно, що характер у команди є. Щодо суддівських рішень. Я можу десь з ними погодитися, але у арбітрів теж є своя зона відповідальності. За рахунку 0:0 Циганков забив чистий м'яч - ніякого положення поза грою не було. Коли Морозюк прострілив - рука не була в природному положенні. М'яч летів у штрафну. Ми звикли питати з футболістів, але судді за що відповідають? Давайте і на цей момент звернемо увагу.

До двох вилучень у нас була повна перевага, треба було реалізовувати моменти. Хочу подякувати вболівальникам, вони нам дуже допомогли, особливо коли ми грали в меншості і нам було дуже важко. Вони згуртували команду. Величезне їм спасибі.

Що стосується Дуелунда. Він вийшов вперше в старті і забив вирішальний гол, робив що міг. Він виконував те, що повинен виконувати. Десь не було повного взаєморозуміння з партнерами, але своє завдання він виконав. Беседін пропустив місяць. Це його перша гра, до того ж в такій ситуації вийшов, наче й напад, але треба було підсилювати захист. Моментами чіплявся за м'ячі. Все лише через тренування, через матчі. Рішення, чи буде Артем грати в четвер ми приймемо вже напередодні гри з "Яблонцем", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти столичного "Динамо" з рахунком 1:0 обіграли ФК "Арсенал-Київ" у матчі 10-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. Перемогу динамівцям приніс результативний удар на 35-й хвилині данського хавбека "біло-синіх" Міккеля Дуелунда. "Динамо" догравало зустріч удев'ятьох - на 53-й хвилині червону картку отримав воротар киян Георгій Бущан, на 75-й - захисник Артем Шабанов.

Читайте також: "Динамо" у меншості переграло "Арсенал-Київ" у футбольній Прем'єр-лізі

4 жовтня в місті Яблонець-над-Нісоу "Динамо" зіграє проти чеського ФК "Яблонець" в рамках другого туру групового етапу Ліги Європи. У першому турі підопічні Олександра Хацкевича зіграли проти "Астани" (Казахстан) на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві з рахунком 2:2. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-