Учасники турніру «Разом з легендами» провели відкрите тренування

Учасники турніру «Разом з легендами» провели відкрите тренування

Фото
Укрінформ
В центрі уваги – український талант Раміль Гаджиєв.

Напередодні запланованого на 2 жовтня в столичному Палаці спорту турніру з професійного боксу «Разом з легендами» учасники титульних боїв провели відкрите тренування в ТРЦ Ocean Plaza. Про це повідомляє сайт братів Кличків.  

Під час вечора боксу пройдуть чотири титульні поєдинки. Головним боєм вечора стане поєдинок 20-річного чемпіона світу WBC серед юніорів Раміля Гаджиєва, на кону якого стоятиме титул інтернаціонального чемпіона WBC в суперсередній вазі (до 76,2 кг). Суперник українця 27-річний мексиканець Бруно Сандоваль є яскраво вираженим нокаутером, який в 23 боях здобув 20 перемог, 17 з них нокаутом.

Раміль Гаджиєв

Непереможений 21-річний Хасан Байсангуров проведе перший захист свого титулу інтерконтинентального чемпіона WBA в середній вазі (до 72,6 кг). Суперником боксера, який проживає в столиці України, стане Пауль Рамон Валензуела-молодший.

Хасан Байсангуров
Хасан Байсангуров

22-річний Карен Чухаджян, який запам'ятався українським фанатам боксу по червневому турніру в Палаці спорту, оскаржить титул чемпіона світу WBC серед юніорів в напівсередній вазі (до 66,7 кг). Суперником Карена стане 20-річний мексиканець Ділан Лоза. В активі Ділана також 13 поєдинків на професійному рингу, в яких він здобув 12 перемог (сім - нокаутом) при одній поразці.

Читайте також: Конгрес WBC в Києві: програма головних подій

Четвертим титульним поєдинком вечора стане бій Арама Фаніяна за пояс інтернаціонального чемпіона WBC в суперлегкій вазі. Суперником Арама стане ще один представник Мексики, поки ще непереможений 19-річний Рене Теллес Хірон, який дебютував на професійному рингу в жовтні 2015-го року. За цей час Рене Теллес провів вже 11 поєдинків. Всі виграв, шість - достроково.

Нагадаємо, гостями турніру стануть мер Києва Віталій Кличко, президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман, легенди боксу Леннокс Льюїс, Евандер Голіфілд, Назім Хамед, Ерік Моралес і ще більше 500 почесних гостей з 160 країн, які є учасниками 56-го Конгресу WBC (пройде в Києві до 5 жовтня). 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-