Головний тренер «Шальке» відзначив гру Коноплянки

Головний тренер «Шальке» відзначив гру Коноплянки

Укрінформ
Доменіко Тедеско задоволений грою команди в переможному матчі з «Майнцем».

Головний тренер «Шальке» Доменіко Тедеско прокоментував мінімальну перемогу своєї команди над «Майнцем» (1:0) і відзначив гру українського півзахисника Євгена Коноплянки. Про це він розповів клубному сайту.

«Ми дуже раді виграти наші перші три очки в сезоні, з плечей впав великий тягар. Радий за шанувальників і за команду. В цілому, перший тайм був хорошим. Ми показали хороший футбол і класно пресингували.

Сьогодні ми зіграли спокійно і розважливо, що нам варто спробувати робити кожні 90 хвилин. У нас йшла гра на флангах, тому що Євген Коноплянка та Хамза Менділ постійно тиснули на суперників. Амін Харит вдало підтримував атаку, а Суат Сердар був уважним в центрі поля.

Читайте також: Бундесліга: «Шальке» Коноплянки здобув першу перемогу в сезоні

Хотілося б привітати всю команду. Ми домінували в центрі поля і знайшли успішний баланс між короткими і довгими передачами. Могли вирішувати результат зустрічі в другому таймі, особливо після контратак», - розповів Тедеско.

Нагадаємо, «Шальке» після п'яти поразок у стартових п'яти турах Бундесліги відсвяткував першу перемогу. Євген Коноплянка відзначився гольовою передачею.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-