Світоліна про нового тренера: Савіано зможе привнести свіжий погляд на мою гру

Світоліна про нового тренера: Савіано зможе привнести свіжий погляд на мою гру

Укрінформ
Шоста "ракетка" світу українська тенісистка Еліна Світоліна розповіла про перші тренування під керівництвом свого нового наставника американця Ніка Савіно.

Еліна Світоліна на прес-конференції в Ухані, зокрема, зазначила, що робота з Ніком Савіно є для неї чимось новим і вона спробує попрацювати з ним до кінця року.

"З Ніком Савіано ми тренувалися два тижні після US Open. Для мене це щось нове. Ми спробуємо попрацювати до кінця цього року. Я вирішила закінчити співпрацю з попереднім тренером і спробувати щось нове, почути іншу точку зору на мою гру, тому що я думаю, що мені потрібен свіжий погляд. Думаю, що Савіано якраз та людина, яка може привнести свій досвід. Для мене це дуже важливо. Я більше дивлюся в майбутнє, в новий сезон, бачу всю картину ширше. Так, це щось інше для мене.

Він багато ділиться своїм досвідом. Він працював з багатьма великими чемпіонами, великими гравцями. Це якраз те, до чого я прагну. У нього є, з ким порівняти, він моментально бачить, чого бракує, що мені слід змінити. Очевидно, що я не буду вносити широкомасштабні зміни.

У нас була відмінна робота з Тьєррі Асьоном, враховуючи все те, що нам разом вдалося зробити. Просто у мене такий характер, я б сказала, що мені подобається додавати щось нове, щось свіже в свою гру. Це нелегко, коли вносиш такі зміни посеред сезону, але я готова піти на цей ризик, готова на 100%", - цитує Світоліну БТУ.

Читайте також: Світоліна поступилася Соболенко на турнірі WTA Premier 5 в Ухані

Нагадаємо, після Відкритого чемпіонату США перша "ракетка" України Еліна Світоліна тренувалася в Майамі під керівництвом свого нового наставника американця Ніка Савіно. Українка програла Аріні Соболенко з Білорусі в другому раунді турніру в Ухані. Далі Світоліна виступить на змаганнях WTA Premier Mandatory в Пекіні, де в минулому році стала чвертьфіналісткою.

Фото: Jimmie 48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-