Моурінью позбавив Погба звання віце-капітана

Моурінью позбавив Погба звання віце-капітана "Манчестер Юнайтед"

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Манчестер Юнайтед" Жозе Моурінью вирішив позбавити Поля Погба звання віце-капітана команди.

Своэ рішення Жозе Моурінью не коментує і підкреслює, що не має конфлікту з футболістом.

"Конфлікт? Ні. Єдина правда у всіх повідомленнях полягає в тому, що я прийняв рішення, що Поль більше не буде віце-капітаном команди. Але ніякого конфлікту немає, все в порядку. Те, що Погба більше не віце-капітан, вирішив той же чоловік, який спочатку його призначив - я. Я тренер, і я можу приймати такі рішення. Конфлікту немає взагалі. Це просто рішення, яке я не зобов'язаний пояснювати", - цитує Моурінью tribuna.com

За інформацією Times, таке рішення Моурінью прийняв після того, як Погба після закінчення матчу чемпіонату Англії проти "Вулвергемптона", заявив, що команда повинна більше атакувати. Жозе Моуріньо в присутності всіх гравців заявив, що Поль Погба не уявляє, що значить бути капітаном команди. 

Читайте також: Наставник "Дербі" приголомшений перемогою команди над "Манчестер Юнайтед"

Раніше повідомлялося, що причиною позбавлення Погба капітанської пов'язки, яку той носив під час відсутності номінального капітана Антоніо Валенсії, стало бажання французького футболіста залишити "Манчестер Юнайтед".

Фото: REUTERS

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-