Зінченко став лідером

Зінченко став лідером "Манчестер Сіті" по ТТД у матчі з "Оксфордом"

Укрінформ
У першому матчі сезону за англійський футбольний клуб "Манчестер Сіті" півзахисник збірної України Олександр Зінченко проявив себе з найкращого боку.

Олександр Зінченко вперше в нинішньому сезоні вийшов на поле в основному складі "Манчестер Сіті" і став першим по ТТД і третім – по ефективності. Про це повідомляє zbirna.com

У виїзному поєдинку проти "Оксфорда" (3:0) лівий захисник Олександр Зінченко частіше за всіх серед своїх партнерів зустрічався з м'ячем, виконавши 151 ТТД (брак - 9%). Рейтинг ефективності його гри, InStat Index, склав 355 балів, що є третім результатом серед усіх футболістів "Манчестер Сіті". Кращий показник мають лише бразильці Габріела Жезус (371) і Данило (381).

Також Зінченко став лідером "городян" за кількістю передач - у нього було 117 пасів з точністю 93%. Чотири з них носили гострий характер, а дві передачі були фланговими. В активі українця виявилося 7 виграних єдиноборств з 10-ти, 3 відбори, 5 перехоплень і 13 підбирань - кращий результат в команді.

Читайте також: Зінченко допоміг «Ман Сіті» обіграти «Оксфорд» в Кубку англійської ліги

У суботу, 29 вересня, "Манчестер Сіті" прийматиме "Брайтон". У поточному чемпіонаті Англії півзахисник збірної України Олександр Зіняченко на поле ще не виходив.

Фото: mancity.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-