Наставник

Наставник "Ліверпуля": Стиль "Челсі" кардинально змінився з приходом Саррі

Укрінформ
Головний тренер англійського футбольного клубу "Ліверпуль" Юрген Клопп прокоментував тренерську роботу Мауріціо Саррі в "Челсі".

Юрген Клопп напередодні поєдинку "Ліверпуль" – "Челсі", зокрема, зазначив, що є шанувальником Мауріціо Саррі ще з часів його роботи в "Наполі", а тепер спостерігає за змінами в "Челсі", які відбуваються завдяки новому наставнику.

"Всі навколо говорять лише про те, що чемпіонами повинні стати ми або "Манчестер Сіті", абсолютно забуваючи про "Челсі". Це досвідчена команда, яка знає як вигравати титул. 80% їх складу вже двічі брали АПЛ.

Зміни в команді "Челсі"?. Це наймасштабніші зміни системи, які я коли-небудь бачив за такий короткий період. Їх стиль кардинально змінився, і це заслуга тренера. Я великий шанувальник Саррі з часів "Наполі". Тепер він проводить ту ж роботу з "Челсі", незважаючи на дуже коротку передсезонку. Дуже приємно спостерігати за його роботою", - цитує Клоппа ua-football

Читайте також: АПЛ: «Челсі» обіграв «Арсенал»

Нагадаємо, Мауріціо Саррі очолив "Челсі" 14 липня, проте встиг провести масштабні зміни в команді. 26 вересня в рамках 3-го раунду Кубка Ліги "Ліверпуль" прийматиме "Челсі". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-