Баскетбол 3х3: став відомий склад жіночої збірної України на ЮОІ-2018

Баскетбол 3х3: став відомий склад жіночої збірної України на ЮОІ-2018

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України (U-18) Дмитро Неволін визначився зі складом команди на ІІІ Юнацькі Олімпійські Ігри, які відбудуться в Буенос-Айресі (Аргентина) з 6 по 18 жовтня.

Своє рішення Дмитро Неволін прийняв спираючись на результати підготовчого турніру, який команда переможно завершила у Румунії минулого вікенду. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

До складу збірної України з  баскетболу 3х3 (U-18) увійшли: Юлія Гутевич, Вероніка Космач, Анжеліка Ляшко, Ганна Сугак.

Коментуючи свій вибір, Неволін зазначив: "Троє з цих дівчат - Ляшко, Космач і Сугак повністю пройшли усі збори. Вони від А до Я були на усіх турнірах. У них я бачу основу команди. Нажаль, довелося поміняти Вікторію Федоренко. Вона трохи не впоралася на чемпіонаті Європи зі своїми обов’язками, не до кінця дотримувалася моїх вимог. Якщо на кваліфікації вона виконала те завдання, яке я перед нею поставив, то на чемпіонаті Європи цього не відбулося. І я вирішив замінити її на Гутевич". 

Виступ у Буенос-Айресі команда розпочне з групової стадії. Сусіди по групі В – збірні США, Венесуели, Єгипту, Шрі Ланки. До плей-офо кваліфікуються по дві збірні з кожної з чотирьох груп.

Читайте також: Баскетбол 3х3: стали відомі суперники збірних України на юнацькій Олімпіаді

Нагадаємо, жіноча збірна України U-18 перемогла на турнірі з баскетболу 3х3 у румунському Сату Маре. У фіналі українські спортсменки здолали команду господарів з рахунком 19:11. На шляху до фіналу підопічні Дмитра Неволіна також перемогли команду Сату Маре (12:11), Сібіу (7:6), Дрім Тім (15:11).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-