Директор

Директор "Барселони": Відсутність Мессі дискредитує нагороду ФІФА

Укрінформ
Директор футбольних операцій в каталонському клубі "Барселона" Хав'єр Бордас висловив незадоволення тим, що цьогоріч Ліонель Мессі не потрапив до трійки номінантів на премію "Кращий гравець року" від ФІФА.

Хав'єр Бордас, зокрема, зазначив, що відсутність Ліонеля Мессі на церемонії вручення премії The Best вказує на те, що вона несправедлива.

"Відсутність Мессі дискредитує нагороду. Всі знають, що він кращий в світі у всіх аспектах. Якщо ви поставите Мессі на позицію Модрича, він зіграє краще, він кращий розігруючий, краще завершує атаки, він був і залишається найкращим багато років", - цитує Бордаса footballua.tv

Також Хав'єр Бордас зазначив, що кращим серед представленої трійки футболістів вважає Луку Модрича з мадридського "Реалу".

Як повідомляв Укрінформ, цього року на нагороду в номінації "Кращий гравець року" претендують Лука Модрич ("Реал"), Кріштіану Роналду ("Реал"/"Ювентус") і Мохамед Салах ("Ліверпуль"), а Ліонель Мессі потрапив до трійки претендентів у номінації "Кращий форвард Ліги чемпіонів". 

Читайте також: Мессі пропустить церемонію вручення нагород ФІФА-2018 за сімейними обставинами

Ім'я переможця в номінації "Кращий гравець року" буде оголошено сьогодні, 24 вересня, в Лондоні на церемонії вручення нагород ФІФА-2018: The Best FIFA Football Awards 2018.

Фото:: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-