Наставник

Наставник "Чорноморця": Після автоголу в грі з "Шахтарем" для нас все закінчилося

Відео
Укрінформ
Головний тренер одеського футбольного клубу "Чорноморець" Ангел Червенков прокоментував гру з донецьким "Шахтарем" (0:3) в рамках 9 туру УПЛ.

Ангел Червенков, зокрема, зазначив, що команді не вистачає зіграності, досвіду і майстерності, а після автоголу "все закінчилося".

"У першому таймі команда виглядала надійніше: діяли з хорошою концентрацією, закривали зони і не надавали суперникові великої кількості можливостей. "Гірники" прекрасно розігрують і контролюють м'яч, але до перерви створили дуже мало шансів. На жаль, у другій половині ми втратили концентрацію, стали допускати серйозні тактичні помилки, не виконали персональні завдання. Пропустили найважливіший перший гол, потім безглуздо забили самі собі ще. Важкий удар, однак технічні огріхи допускає кожен - це не проблема. Після другого м'яча для нас все закінчилося. Ми побачили на полі молодого і перспективного Штогріна, дебютував у матчі з "Шахтарем" Норенков. Знаємо, що команда незіграна, їй потрібен час, досвід і майстерність. В майбутньому постараємося не допускати таких серйозних тактичних помилок. Наш основний центральний нападаючий не грає через травму. Дозволив іншим хлопцям показати себе", - цитує Червенкова прес-служба ФК "Шахтар".

Як повідомляв Укрінформ, 23 вересня футболісти донецького "Шахтаря" з рахунком 3:0 завдали поразки одеському "Чорноморцю" у матчі 9-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем'єр-ліги. М'ячі на арені "Металіст" у Харкові забили Жуніор Мораеш (57-ма хвилина), Іван Трубочкін (59 - автогол) і Тайсон (82),

Читайте також: "Шахтар" здобув восьму в сезоні перемогу у Прем'єр-лізі, обігравши "Чорноморець"

Відео кращих моментів матчу:

29 вересня у 10-му турі  "Шахтар" зустрінеться у Львові з "Карпатами".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-