Хацкевич: У матчі проти

Хацкевич: У матчі проти "Десни" спрацював фактор першого голу

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич поділився враженнями від перемоги над "Десною" (4:0) в матчі 9 туру УПЛ.

Олександр Хацкевич, зокрема, відмітив, що позитивний результат додає сил і впевненості, проте в команді бракує виконавців.

"Складно розкривати насичену оборону суперника і фактор першого голу дуже важливий. Тому другий тайм і був більш ефективний в плані руху. А в першому таймі нам не вистачало вільних зон. Але стандарт прийшов вчасно - відкрили рахунок перед перервою. В результаті, суперник у другому таймі змушений був грати по-іншому, з'явився простір, зони, і ми цим скористалися.

Я давно хотів спробувати Вербича на цій позиції, але не вистачало сміливості і відповідного моменту. Але Вербич грав на вістрі раніше, в минулому клубі, і зіграв 12 або 13 матчів. Напередодні я переговорив з Беньяміном і він запевнив мене, що не має ніяких проблем зіграти форвардом. Я пояснив йому деякі деталі, і ми прийняли рішення. Головне - він забив, чіплявся за м'ячі і добре діяв в підіграванні. Нападаючий повинен забивати і Вербич із завданням впорався. Миколенко добре проявив себе за молодіжну збірну, і ми нічим не ризикували, випускаючи його.

Напруга трохи спала, звичайно. Позитивний результат додає сил і впевненості, чого нам не вистачило в першому таймі. Страх перед помилками завжди є і буде, якщо відсутній результат. Є проблеми і ми їх намагаємося вирішити. Графік дуже жорсткий, а рівноцінних 20 гравців у нас немає. Так що вичавлюємо з гравців, що можна. І потрібно їх підтримувати. Було б 20 рівноцінних виконавців - я був би спокійний. Але не на всіх позиціях існує достатня конкуренція", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Як повідомляв Укрінформ, 23 вересня футболісти київського "Динамо" з рахунком 4:0 завдали поразки чернігівській "Десні" у 9-му турі чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги. М'ячі на столичному НСК "Олімпійський" забили Микита Бурда (45-та хвилина +1), Беньямін Вербич (67), Томаш Кендзьора (74) та Віктор Циганков (87).

Читайте також: "Динамо" перервало безвиграшну серію у Прем'єр-лізі, обігравши "Десну"

Відео кращих моментів матчу:

Турнірне становище: "Шахтар" - 24 очки (після 9-ми ігор), "Динамо" - 17 (8), "Олександрія" - 16 (9), "Зоря" - 12 (8), "Олімпік" - 12 (9), "Ворскла" - 12 (8), "Десна" - 10 (9), "Львів" - 10 (9), "Маріуполь" - 10 (8), "Чорноморець" - 9 (9), "Карпати" - 9 (9), "Арсенал" - 4 (9).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-