Раванеллі залишив «Арсенал-Київ»

Раванеллі залишив «Арсенал-Київ»

Укрінформ
Італійський тренер пояснив своє рішення організаційними та фінансовими проблемами в клубі.

Головний тренер клубу «Арсенал-Київ» Фабріціо Раванеллі припинив співпрацю з киянами. Про це повідомляє телеканал «Футбол».

Після поразки від «Олімпіка» (1:3) в 9-му турі УПЛ Раванеллі довго не виходив з роздягальні, куди прийшло керівництво клубу. Після розмови тренер вийшов до преси і оголосив про своє рішення залишити клуб з власної ініціативи.

Згодом вже колишній головний тренер «Арсенал-Київ» Фабріціо Раванеллі прокоментував свою відставку.

«Я приїхав сюди з великим ентузіазмом, але, на жаль, мені довелося мати справу з реальністю, яка ставала все більш складною і дійшла останнім часом вже до критичного рівня.

Труднощі ніколи не були для мене перешкодою, а навпаки мотивували. І багато обіцяного не було виконано і довелося зіткнутися з тим, у що взагалі важко повірити на такому рівні.

Замість того, щоб отримувати підтримку за значні зусилля, велику самовіддачу і професіоналізм, я і мій персонал відчули себе об'єктом атаки, зокрема, з боку президента Пірича, що має право голосу, за умови, що він знає, про що говорить.

Читайте також: Футбол: "Арсенал" програв у Києві "Олімпіку" в чемпіонаті УПЛ

За той час, що я був в клубі, я зустрічався з ним лише один раз. Він (Піріч - прим.) ніколи не відвідував тренувальну базу і, очевидно, саме з цієї причини не усвідомлює складних умов, в яких ми з командою працювали кожен день.

Він не знає жодного гравця ні з особистої, ні з технічної точки зору.

У клубі відсутня навіть мінімальна організація, якою повинен володіти професійний клуб. Ми прийшли до ситуації, коли гравці кожен день приходили до мене зі скаргою на невиплату зарплат.

При цьому я повинен подякувати тим, хто вірив в мене і надав мені таку можливість. В першу чергу, маю на увазі Олександра Москаленко, він щодня виявляв велику пристрасть, поважав мене і моїх помічників.

Окремо хочу подякувати батьку Олександра Москаленко, який надавав нам можливість тренуватися на базі, як це відбувається в кращих клубах.

Я також дякую гравцям, з якими у мене були прекрасні стосунки. Вони хороші хлопці, які не шкодували сил і енергії. Я бажаю їм успіху», - сказав Раванеллі на післяматчевій прес-конференції.

Раніше ЗМІ повідомляли, що в разі звільнення Раванеллі отримає 200 000 євро компенсації.

Нагадаємо, італійський фахівець очолив київський клуб 22 червня 2018 року. Під його керівництвом команда програла 7 з 9 матчів в УПЛ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-