Зантарая: Ця «бронза» є хорошою мотивацією в підготовці до Олімпіади

Зантарая: Ця «бронза» є хорошою мотивацією в підготовці до Олімпіади

Укрінформ
Український дзюдоїст задоволений своїми перемогами над Пуляєвим і Флікером.

Український дзюдоїст Георгій Зантарая залишився задоволеним своїм виступом на чемпіонаті світу в Баку, де завоював бронзову медаль. Про це він розповів XSPORT.

«Бронза» на чемпіонаті світу - це хороша мотивація для того, щоб планомірно продовжувати свій шлях до Олімпійських ігор. Задоволений своїми сутичками, за винятком однієї, проти японця Абе. Але він перебував у дуже хорошій формі.

За 3-е місце зустрічався знову з ізраїльтянином Флікером, якому на минулому чемпіонаті світу програв у такій же сутичці за «бронзу». Трохи переживав, але в підсумку зробив все грамотно. Провів прийом на ваза-арі, а потім втримав цю перевагу.

Читайте також: Українець Зантарая став бронзовим призером чемпіонату світу-2018 із дзюдо

Росіянин Пуляєв, з яким я зустрівся в сутичці за вихід в «бронзовий» фінал, для мене є одним з найбільш незручних супротивників. Але я був добре готовий функціонально, тому зумів дотиснути його в додатковий час», - розповів Зантарая.

Нагадаємо, що Зантарая є чемпіоном світу 2009 року. Крім того «золота» в його активі є одне «срібло» та чотири «бронзи» чемпіонатів світу. Двічі Зантарая ставав чемпіоном Європи. А ось олімпійських медалей в колекції дзюдоїста поки немає.

На чемпіонаті світу в Баку збірна України завоювала вже дві медалі. У перший змагальний день володарем золотої медалі стала 17-річна Дарина Білодід.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-