В Україні з’явився перший лікар із сертифікатом Міжнародної боксерської асоціації

В Україні з’явився перший лікар із сертифікатом Міжнародної боксерської асоціації

Укрінформ
Україна отримала першого сертифікованого лікаря міжнародної категорії AIBA.

Про це повідомляє прес-служба Федерації боксу України.

"Федерація боксу України отримала офіційне повідомлення від Міжнародної боксерської асоціації про те, що українець Богдан Івнєв успішно склав іспити на лікаря міжнародної категорії AIBA", - йдеться в повідомленні.

Здача іспитів на міжнародну категорію проходила з 19 по 21 серпня в рамках проведення чемпіонату світу з боксу серед молоді в Будапешті (Угорщина).

Таким чином, Богдан Івнєв став першим українцем серед лікарів Міжнародної боксерської Асоціації.

Читайте також: Бокс: Усик і Беллью вперше зустрінуться 22 вересня на "Вемблі"

"Вітаю Богдана з цим важливим особистим та, без перебільшення, ваговим для всього українського боксу результатом. Знаючи Богдана особисто, можу запевнити, що він досягне вагомих іспитів в свої професійній сфері. Людина дійсно професіонал своєї справи. Окрім того Богдан Івнєв вільно володіє англійською мовою, що допоможе йому представляти ФБУ на різноманітних міжнародних змаганнях найвищого рівня. Завдання для ФБУ - розширювати свою присутність на міжнародній арені і ми впевненими кроками рухаємося до цієї мети. Представництво України в міжнародних комісіях AIBA та EUBC, нові міжнародні технічні делегати від нашої держави, підвищення кваліфікацій для суддів та тренерів - це незначна частина успішних результатів ФБУ лише за останні місяці. Переконаний, так буде і надалі", - прокоментував подію президент ФБУ Володимир Продивус.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-