Президент

Президент "Ворскли": Гравці отримали премію, зарплату і всі борги

Укрінформ
Президент полтавського футбольного клубу "Ворскла" Роман Черняк прокоментував фінансову ситуацію в клубі.

Роман Черняк після вчорашнього виступу команди в Лізі Європи проти лондонського "Асренала" (2:4), зокрема, зазначив, що наразі фінансова ситуація в клубі у 10 разів краще, ніж була на початку сезону.

"Скажу так: ситуація зараз в 10 разів краще, ніж вона була на початку сезону. Практично все, що обіцяли, ми виконали. Залишилися ще невеликі хвости, але протягом 2-3 місяців, я думаю, ми повністю виправимо ситуацію.

Вантажу на плечах гравців практично немає. Вони отримали премію, отримали зарплату і всі заборгованості, які були. Якщо ви були в літаку і спілкувалися з футболістами, могли переконатися, що абсолютно немає негативу, всі задоволені", - цитує Черняка Sport Arena

Як повідомляв Укінформ, 20 вересня футболісти полтавської "Ворскли" зазнали поразки в стартовому матчі групового етапу Ліги Європи УЄФА. "Біло-зелені" в Англії програли лондонському "Арсеналу" з рахунком 2:4. Голами відзначилися Володимир Чеснаков (на 77-й хвилині) та В'ячеслав Шарпар (90+4).

Читайте також: Наставник "Ворскли": Голи "Арсеналу" додадуть нам впевненості в подальшому

Уже в неділю, 23 вересня, на "Ворсклу" чекає домашній матч проти луганської "Зорі", а в наступному турі Ліги Європи команда в Полтаві прийме лісабонський "Спортинг".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-