Григорій Бабаян:

Григорій Бабаян: "Астана" показала характер і заслужено взяла очки

Відео
Укрінформ
Наставник футболістів казахстанського клубу "Астана" Григорій Бабаян прокоментував результат 2:2 матчу проти київського "Динамо", який відбувся 20 вересня в Києві.

Григорій Бабаян на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що команда проявила характер і після пропущеного м’яча зуміла сконцентруватися.

"Ми попереджали гравців, що тиск буде з перших хвилин. Шкода, що пропустили швидкий м'яч. Але ми зуміли взяти ініціативу в свої руки, створили кілька моментів і заслужено забили. У першому таймі у нас також було кілька моментів, які потрібно було реалізовувати. На жаль, пропустили не зовсім приємний гол перед перервою. Після перерви нам довелося розкритися і йти вперед, оскільки рахунок нас не влаштовував. Природно, пропустили кілька контратак. Футболісти, які вийшли на заміну, добре себе проявили. Команда показала характер. Ми заслужено взяли очки.

У перерві попросив футболістів грати більш організовано. Якщо відразу розкриватися, то суперник відразу скористається простором. У деяких моментах ми вимикалися з гри і пропускали контратаки. Знав, що у нас будуть можливості забити, що ми і зробили на останніх хвилинах.

Цілі в Лізі Європи? Керівництво ставить задачу виходу з групи. Ми ж хочемо набирати очки в кожному матчі, а рахувати їх 12 грудня. Прагнемо перемагати. Якщо грати організовано, то все буде", - цитує Бабаяна Dynamomania.com

Читайте також: Буяльський: Для "Динамо" нічия проти "Астани" – це як поразка

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня футболісти київського "Динамо" не втримали перемогу над чемпіоном Казахстану "Астаною" у поєдинку першого туру групового етапу Ліги Європи УЕФА. Матч "Динамо" - "Астана" на НСК "Олімпійський" у Києві завершився з рахунком 2:2. М'ячі забили Віктор Циганков (на 11-й хвилині), Денис Гармаш (45+2) - Марін Анічич (21), Роман Муртазаєв (90+5).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-