У Києві стартував новий сезон фестивалів чемпіонів

У Києві стартував новий сезон фестивалів чемпіонів "Відкриті уроки футболу"

Фото
Укрінформ
20 вересня на тренувальних полях НТК ім. В. Баннікова Федерація футболу України і благодійний фонд "Розвиток футболу України" розпочали новий сезон фестивалів чемпіонів "Відкриті уроки футболу".

У першому фестивалі футболу взяли участь близько 200 дітей із 12 шкіл Київщини, а в найближчі тижні заходи в рамках цього проекту відбуватимуться по всій Україні та охоплять тисячі юних любителів футболу. Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

У церемонії відкриття фестивалю взяли участь перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко, капітан національної збірної серед ветеранів Владислав Ващук, головний тренер юнацької збірної України U-19 Сергій Попов та тренер молодіжної збірної Василь Кардаш.

Перед початком "Відкритого уроку футболу" волонтери провели з дітьми розминку. Далі малеча взяла участь у різноманітних майстер-класах та іграх. Крім того, усі учасники заходу отримали подарунки від ФФУ - м’ячі, інвентар для занять футболом та дипломи учасників проекту. Також усіх учасників "Відкритого уроку футболу" запросили на товариський матч юнацьких збірних U-17 України та Азербайджану.

Читайте також: В Україні стартує новий сезон фестивалів чемпіонів "Відкриті уроки футболу"

Наступний фестиваль пройде 21 -25 вересня на Кіровоградщині. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-