Хацкевич:

Хацкевич: "Динамо" у Лізі Європи має виходити з групи

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про готовність команди к сьогоднішньому протистоянню з "Астаною" в Києві.

Олександр Хацкевич на передматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що "Астана" – сильний суперник, стабільно виступає у групових турнірах європейських турнірів і перебуває на лідируючих позиціях в чемпіонаті Казахстану.

"Астана" - це достатньо досвідчена команда. Звичайно, серед них є футболісти своїх національних команд, і те, що вони беруть участь у кількох турнірах, – це їхнє професійне зобов’язання. Футболісти високого рівня грають по два-три матчі на тиждень. Щодо суперника, то останню гру в чемпіонаті вони провели, застосувавши великі зміни, тому видно, що вони серйозно готуються до матчу з нами – зокрема, 18 вересня вже тренувалися на стадіоні "Динамо". Команда має великий досвід, упродовж останніх чотирьох років стабільно виступає у групових турнірах європейських турнірів і справедливо перебуває на лідируючих позиціях у себе в чемпіонаті.

Читайте також: Бойко: Динамівці заряджені розпочати виступ в Лізі Європи з перемоги

У "Астани" достатньо збалансована команда, але найбільше небезпеки виходитиме від трійки футболістів атакуючої лінії. Наразі я бачу, як "Астана" робить акцент на швидкому переході з оборони до атаки. Принаймні, так було в єврокубках. У своєму чемпіонаті, зрозуміло, вони більше володіють м’ячем, діють агресивно вперед.

Щодо завдань, то першочергове для нас – це вихід із групи, адже це престиж як самого клубу, так і всієї країни. Ліга Європи – хороший турнір, напевно, для нашої команди оптимальний на даний момент, адже щоб грати рівнем вище, потрібно бути готовими. У нас же достатньо молода команда, в якій виступають вихованці Академії, але незважаючи на досвід, ми маємо виходити з групи.

Денис Гармаш готується до матчу, а буде він грати чи ні – вирішимо перед матчем", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Футболісти "Астани" випробували газон стадіону НСК "Олімпійський" в Києві

Відео прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня на стадіоні НСК "Олімпійський" у Києві на матчі 1 туру групового раунду Ліги Європи УЄФА між київським футбольним клубом "Динамо" і клубом "Астана" з Казахстану працюватиме суддівська бригада з Туреччини. Матч розпочнеться о 19.55. Букмекери в цьому поєдинку вважають безумовним фаворитом динамівців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-