Тренер

Тренер "Гоффенгайма": У другому таймі могли забити "Шахтарю" третій м’яч

Укрінформ
Головний тренер німецького футбольного клубу "Гоффенгайм" Юліан Нагельсманн поділився враженнями від стартового матчу на груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА проти донецького "Шахтаря".

Юліан Нагельсманн на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що задоволений діями своїх гравців, адже "Шахтар" – сильна команда, яка має досвід виступів у Лізі чемпіонів і грає на рівні Бундесліги.

"Ми дуже добре провели перші 15 хвилин, cпеціально глибоко відходили в захист і контратакували. У нас виник стовідсотковий момент, ми його реалізували і повели в рахунку. Також здорово зіграли в стартові 15 хвилин другого тайму: в цьому відрізку могли забити третій гол. Успішно виходили з оборони в напад, але потім, можливо, трохи втомилися і перейшли до захисту. Трохи невпевнено діяли на правому фланзі, звідси і перший пропущений м'яч. В іншому біля наших воріт були небезпечні в основному стандарти. Вважаю, ви сьогодні бачили дуже видовищний поєдинок, а особливо заключні 15 хвилин, коли 10 футболістів були змушені оборонятися. В цілому я задоволений результатом, гравці виконали поставлене завдання.

Читайте також: Фонсека: "Гоффенгайм" показав на полі дуже сильний атакуючий футбол

Я трохи розчарований нашими діями на правому фланзі, через що в деяких випадках ми не справлялися з тиском "Шахтаря". Це перший такий відповідальний поєдинок в Лізі чемпіонів. Важливо було перевірити позиції, то, як ми зможемо реалізувати свої ідеї. Показали себе відмінно, і перш за все в обороні, про що свідчить результат. Я б не став говорити про те, що нам просто не щастить. Сьогодні ми грали з дуже досвідченою командою, яка не перший рік виступає в Лізі чемпіонів, і добре себе показали. Не думаю, що варто все списувати на нереалізацію наших шансів.

Я наймолодший тренер в історії Ліги чемпіонів? Я дуже радий, що ми виступаємо в Лізі чемпіонів. Можливо, завдяки своєму віку я вношу новий рядок в історію турніру, але думаю, що прийде час і з'явиться ще більш молодий наставник.

Наскільки сильний "Шахтар"?  "Шахтар" - дуже сильна команда з високоякісної грою на рівні Бундесліги. Є кілька тактичних речей, які ми винесли з цієї зустрічі, працюватимемо над ними. Як для виїзду, ми провели прекрасний поєдинок", - цитує Нагельсманна прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" з нічиєї стартував у Лізі чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, футболісти донецького "Шахтаря" 19 вересня зіграли внічию з німецьким "Гоффенгаймом" (2:2) у 1-му турі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА (квартет F). М'ячі на стадіоні "Металіст" у Харкові забили Ісмаїлі (27) і Майкон (81) - Флоріан Гріллич (6) та Говард Нордтвейт (38). Наступний матч "Шахтар" проведе 2 жовтня у Франції проти "Ліона". Початок гри - о 22.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-