Фонсека:

Фонсека: "Гоффенгайм" показав на полі дуже сильний атакуючий футбол

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека поділився враженнями від виступу команди в першому матчі групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Паулу Фонсека на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що "Гоффенгайм" продемонстрував дуже сильний атакуючий футбол і створював велику кількість небезпечних моментів, особливо в першому таймі.

"Сталося приблизно те, чого ми очікували. Перед матчем багато хто не вірив і говорили, що це слабка команда. "Гоффенгайм" показав на полі дуже сильний атакуючий футбол. Гості створювали велику кількість небезпечних моментів, особливо в першому таймі. У свою чергу ми зробили кілька помилок в обороні, давали їм виходити в гострі контратаки. Було багато простору, відкривалися зони, які повинні залишатися закритими. Це повністю доводить наші очікування напередодні поєдинку.

Так, були труднощі з переходом центральної лінії. Ми не могли пройти першу лінію супротивника, який буквально блокував початок нашої атаки. На сьогодні це найважчий суперник у сезоні. "Гоффенгайм" створив нам багато проблем, особливо в обороні. Хоча заслуга не лише супротивника: ми в першому таймі допустили кілька помилок, які не можна було прощати.

Помилки П’ятова? Якщо трапляються індивідуальні помилки, люди завжди превознесут їх до такої міри, що забудуть все хороше, що футболіст робив раніше. У мене немає звички звинувачувати кого-небудь з гравців індивідуально. Так, помилки трапляються, але нічого страшного в них немає. Не варто забувати, що П’ятов - чудовий воротар. Думаю, ні в кого немає сумнівів з приводу його якостей. Він - найкращий голкіпер України. Коли я роблю вибір з цієї позиції, ніколи не сумніваюся.

На завершення хочу сказати про вболівальників, які прийшли на стадіон і бурхливо підтримували "Шахтар" навіть в ті моменти, коли ми поступалися. Від мене, тренерського штабу і всієї команди - велика подяка. Дякуємо", - цитує Фонсеку прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: "Шахтар" з нічиєї стартував у Лізі чемпіонів УЄФА

Відео післяматчевої прес-конференції:

Як повідомляв Укрінформ, чемпіони України - футболісти донецького "Шахтаря" 19 вересня зіграли внічию з німецьким "Гоффенгаймом" (2:2) у першому турі групового раунду Ліги чемпіонів УЄФА (квартет F). М'ячі на стадіоні "Металіст" у Харкові забили Ісмаїлі (27) і Майкон (81) - у "гірників"; Флоріан Гріллич (6) та Говард Нордтвейт (38) – у німців. Наступний матч "Шахтар" проведе 2 жовтня у Франції проти "Ліона". Початок гри - о 22.00. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-