Ломаченко: Для мене бій з Гарсією цікавий і бажаний

Ломаченко: Для мене бій з Гарсією цікавий і бажаний

Відео
Укрінформ
Чемпіон WBA и The Ring український боксер Василь Ломаченко прокоментував можливий бій з Майкі Гарсією.

Василь Ломаченко, зокрема, зазначив, що для нього бій з чемпіоном WBC і IBF у легкій вазі Майкі Гарсією зі США дуже цікавий і бажаний, але не завжди він вирішує, коли і з ким битися.

"Це цікавий і бажаний бій. Я ніколи не приховував, що для мене важливо залишити своє ім'я в історії боксу, і я роблю все для цього. Тому для мене велика глава в моїй історії - Майкі Гарсія. Думаю, що цей бій точно неминучий. Коли він відбудеться - це вже питання. І це питання більше до бізнесменів, а не спортсменів. Я, як спортсмен і атлет, однозначно хочу цього бою зараз, сьогодні. Але за океаном бізнесмени, тому мені доводиться грати в їхню гру", - цитує Ломаченка tribuna.com

Відео інтерв’ю Ломаченка:

Як повідомляв Укрінформ, чемпіон WBA у легкій вазі український боксер Василь Ломаченко піднявся на 1 місце в рейтингу кращих боксерів світу за версією журналу The Ring.

Читайте також: Ломаченко очолив рейтинг кращих боксерів світу - The Ring

8 грудня відбудеться об'єднавчий бій за титул чемпіона світу за версіями WBA/WBO у легкій вазі між українцем Василем Ломаченком та пуерторіканцем Хосе Педрасою. Боксери зустрінуться на рингу Hulu Theater спорткомплексу Madison Square Garden у Нью-Йорку. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-