У Чернігові вперше пройде

У Чернігові вперше пройде "Гонка чемпіонів незалежної України" з літнього біатлону

Укрінформ
У рамках проведення чемпіонату України з літнього біатлону, який пройде в Чернігові з 21 по 26 вересня, уперше відбудеться "Гонка чемпіонів незалежної України" за участю колишніх та нинішніх спортсменів.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради, колишній відомий біатлоніст, Андрій Дериземля.

"З 21 по 26 вересня у Чернігові буде проходити чемпіонат України з літнього біатлону. В його рамках ми вирішили провести так звану "Гонку чемпіонів незалежної України". Ідея належить колишньому спортсмену, а нині - державному тренеру Національної збірної України з біатлону Сергію Седнєву", - розповів Дериземля.

За його словами, мета спортивного заходу - показати колишніх спортсменів, які свого часу прославляли свої міста і державу, а також діючих чемпіонів молодому поколінню, якому є з кого брати приклад.

"Гонка чемпіонів" запланована на 22 вересня і стане одним із заходів відзначення Дня міста Чернігова. Формат її проведення - одиночна змішана естафета. У парі з екс-біатлоністами будуть змагатися спортсмени основної збірної України. Почнеться гонка о 12.45 і триватиме до 15 години.

Читайте також: Біатлон: Меркушина та її мама опиняться одночасно на дистанції в Гонці чемпіонів

Очікується, що участь у гонці візьмуть 12 команд. У списку спортсменів, котрі завершили свою кар’єру, - імена таких відомих біатлоністів, як Оксана Хвостенко, Ніна Лемеш, В’ячеслав Деркач, Роман Прима, Андрій Дериземля та інші. Серед чинних, зокрема, - Христина Дмитренко, Віта і Валя Семеренко, Олена Підгрушна, Сергій Семененов, Артем Прима.

Фото: cheline.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-