Футбол: збірна України U-17

Футбол: збірна України U-17 "в суху" розгромила Азербайджан у Києві

Фото
Укрінформ
Юнацька збірна України U-17 (футболісти не старші 2002 року народження) здобула переконливу перемогу у першому товариському матчі проти команди Азербайджану.

18 вересня в Києві підопічні Володимира Єзерського виграли перший із двох запланованих контрольних поєдинків з Азербайджаном з рахунком 7:0. Товариські матчі проводяться в рамках останнього збору перед кваліфікацією Євро-2019. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

У поєдинку Україна (U-17) - Азербайджан (U-17) (7:0) голами відзначилися Ванат (5, 22 (пен.), В'юнник (49, 86), Тлумак (65), Кудь (71, 75).

Другий поєдинок команди проведуть завтра, 20 вересня. Він пройде на НТК ім. В. Баннікова і розпочнеться о 16.30.

Нагадаємо, що на шляху до континентальної першості, фінальна частина якої пройде в Ірландії, українській команді доведеться спочатку зійтися в кваліфікаційних протистояннях з однолітками із Боснії і Герцеговини, Ісландії та Гібралтару. Матчі цієї стадії змагань відбудуться 10, 13 та 16 жовтня в Боснії і Герцеговині.

Читайте також: Євген Коноплянка не допоміг "Шальке" утримати перемогу в грі з "Порту"

До еліт-раунду Євро-2019 потраплять по дві кращі збірні з кожної із 13-ти груп, а також чотири колективи, що посядуть треті місця й матимуть найкращі турнірні показники в зустрічах із топ-парами. Поєдинки еліт-раунду ЧЄ відбудуться в березні 2019 року, а фінальна частина змагань - у травні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-