Фонсека: поєдинок

Фонсека: поєдинок "Шахтаря" з "Гоффенгаймом" буде цікавим і складним

Фото
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Шахтар" (Донецьк) Паулу Фонсека напередодні старту в груповому турнірі Ліги чемпіонів УЄФА не сумнівається з приводу майбутнього своєї команди.

Про це наставник "гірників" заявив на прес-конференції напередодні домашнього матчу з німецьким "Гоффенгаймом" в першому турі основної сітки Ліги чемпіонів, повідомляє Укрінформ.

На стадіоні «Металіст» пройшли передматчеві прес-конференції і тренування «Хоффенхайма» / Фото: Мадієвський В'ячеслав. Укрінформ

"Зрозуміло, що в міжсезоння нас покинули Бернард, Фред, Срна, Факундо Феррейра. Так, нові гравці, які прийшли в "Шахтар", потребують адаптації. Але всі хлопці продуктивно працюють, і я не переживаю з приводу майбутнього нашої команди", - підкреслив Фонсека.

За його словами, донеччани намагалися максимально вивчити суперника.

"Він грає з особливою тактичної схемою. Якщо порівнювати з минулим сезоном, коли "Гоффенгайм" фінішував третім у чемпіонаті Німеччини, то їх склад практично не змінився. Не люблю персоналізувати, тому не буду акцентувати увагу на окремих футболістах. Команда сильна своїм колективом. Тим більше, наставник "Гоффенгайма" Юліан Нагельсманн - один з найперспективніших тренерів в Німеччині. У нього свій особливий стиль гри. Тому в тактичному плані завтра буде цікавий і складний поєдинок", - зазначив Фонсека.

Читайте також: Хет-трик Мессі приніс "Барселоні" перемогу над ПСВ на старті Ліги чемпіонів УЄФА

Нагадаємо, поєдинок "Шахтар" - "Гоффенгайм" відбудеться 19 вересня на харківському стадіоні "Металіст". Початок - о 19.55. Зустріч довірили суддівській бригаді з Данії, яку очолює Якоб Кехлет.

В іншому матчі групи F англійський "Манчестер Сіті" на "Етіхад Стедіум" прийматиме французький "Ліон".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-