На розігріві бою Усик - Беллью битиметься можливий суперник Ломаченка

На розігріві бою Усик - Беллью битиметься можливий суперник Ломаченка

Укрінформ
Екс-чемпіон WBA в легкій вазі Ентоні Кролла поб'ється з Даудом Йорданом за звання інтерконтинентального чемпіона за версією WBO.

Поєдинок відбудеться 10 листопада на розігріві бою абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українського боксера Олександра Усика і британця Тоні Беллью. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на Boxing Scene. 

Кролла провів свій останній поєдинок в березні, в якому переміг Едсона Раміреса. За інформацією видання, саме британець може стати наступним суперником Василя Ломаченка, якщо український боксер переможе 8 грудня Хосе Педрасу.

Ще одним боєм на розігріві у Усика і Беллью стане поєдинок між Райаном Уолшем і Айзеком Лоу за звання чемпіона Британії у напівлегкій вазі. Також за чемпіонський пояс Британії посперечаються суперлегковаговики Сем Боуен і Ронні Кларк.

Читайте також: Стали відомі ціни квитків на бій Усик - Беллью

Як повідомляв Укрінформ, офіційно підтверджено, що бій абсолютного чемпіона світу у важкій вазі Олександра Усика і британця Тоні Беллью відбудеться в Манчестері 10 листопада. Беллью спробує відібрати в Усика його чемпіонські пояси за версіями WBC, IBF, WBO і The Ring. 

Фото: Boxing Scene

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-