"Шахтар" провів заключне тренування перед вильотом на гру з "Гоффенгаймом"

Фото
Укрінформ
Футболісти донецького клубу "Шахтар" провели заключне тренування перед вильотом до Харкова на матч проти німецького "Гоффенгайма" в Лізі чемпіонів УЄФА.

Вранці 18 вересня "гірники" провели заключне тренування перед матчем з німецьким "Гоффенгаймом", перші 15 хвилин якого були відкритими. Про це повідомляє прес-служба ФК "Шахтар".

За окремою програмою працювали травмовані Дентіньйо, Веллінгтон Нем, Іван Ордець, Максим Малишев та В'ячеслав Танковський. Всі інші футболісти готувалися до виходу 19 вересня на поле харківського ОСК "Металіст".

"Шахтар" провів відкрите тренування перед матчем з "Гоффенгаймом". 18 вересня 2018 року/Фото: ФК "Шахтар"

О 17.00 літак з донецькою командою на чолі з головним тренером Пауло Фонсекою вирушить до Харкова, а о 19.00 відбудеться передматчева прес-конференція.

Читайте також: Фонсека: "Гоффенгайм" дуже сильний і має свою особливу ідею гри

Нагадаємо, матч "Шахтар" – "Гоффенгайм" 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА відбудеться завтра, 19 вересня, на стадіоні ОСК "Металіст" у Харкові і розпочнеться о 19.55. На матчі працюватиме суддівська бригада з Данії. На думку букмекерів, перевагу у цьому протистоянні має чемпіон України. На поєдинок у Харкові очікується 150 німецьких уболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-