Зінченко має шанс зіграти з

Зінченко має шанс зіграти з "Ліоном" в Лізі чемпіонів УЄФА

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Олександр Зінченко має шанс зіграти за свій англійський клуб "Манчестер Сіті" проти "Ліона" в Лізі чемпіонів УЄФА.

Конкуренти Олександра Зінченка у його англійській команді півзахисники Бенжамен Менді та Фабіан Делфі вибули з гри через травми. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на RMC Sport. 

Лівий захисник "Манчестер Сіті" Бенжамен Менді отримав травму на тренуванні. Пошкодження француза не є серйозним, проте може перешкодити йому зіграти в Лізі чемпіонів проти "Ліона". Фабіан Делфі, який використовується на позиції лівого фулбека, також вибув на дві-три тижні.

Таким чином, у Хосепа Гвардіоли залишається вибір між Олександром Зінченком і центральним захисником Емеріком Ляпортом, який періодично грає на лівому фланзі. Теоретично позицію може закрити і правий захисник Данило, проте бразилець щойно відновився від травми і поки не провів жодного матчу.

Як повідомляв Укрінформ, Олександр Зінченко потрапив до заявки "Манчестер Сіті" на груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА. Матч 1-го туру групового етапу Ліги чемпіонів "Манчестер Сіті" – "Ліон" відбудеться в середу, 19 вересня.

Читайте також: Зінченко заявлений "Манчестер Сіті" на матчі Ліги чемпіонів УЄФА

У нинішньому сезоні Олександр Зінченко поки не зіграв жодного матчу за свою команду в чемпіонаті Англії і навіть не потрапляв на лаву для запасних. Минулого літа він намагався змінити команду, але спочатку упустив можливість перейти до "Вулвергемптона", а потім зірвався його трансфер до "Бетіса".

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-