Баскетбол 3х3: Ольховик потрапила до символічної збірної чемпіонату Європи

Баскетбол 3х3: Ольховик потрапила до символічної збірної чемпіонату Європи

Відео
Укрінформ
Українка Ганна Ольховик потрапила до символічної збірної чемпіонату Європи з баскетболу 3х3, який проходив у Бухаресті (Румунія).

У вирішальному матчі українські баскетболістки відіграли 8 очок відставання та вирвали перемогу в овертаймі завдяки дальньому влучанню Ганни Ольховик. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Окрім Ганни Ольховик до символічної збірної чемпіонату Європи також увійшли MVP змагань Мінья Туре з Франції та її партнерка по збірній Ана-Марія Філіп.

Нагадаємо, жіноча національна збірна України з баскетболу 3х3 завоювала бронзу на чемпіонаті Європи. Команда Володимира Холопова продемонструвала неймовірний характер у втішному фіналі з Італією. Поступаючись з рахунком 6:14, українки знайшли в собі сили повернутися до гри, а влучний триочковий Ольховик приніс команді третє місце за підсумками континентальної першості.

Читайте також: Жіноча збірна України виграла «бронзу» чемпіонату Європи з баскетболу 3х3

Відео кращих моментів:

Поєдинок Україна - Італія чемпіонату Європи з баскетболу 3х3 за 3 місце закінчився з рахунком 17:16. Україна: Ольховик 10, Спітковська 4, Філевич 2, Огороднікова 1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-