Український тенісист Марченко програв на старті Кубка Девіса в Бучі

Український тенісист Марченко програв на старті Кубка Девіса в Бучі

Укрінформ
Український тенісист Ілля Марченко зазнав поразки на Кубку Девіса в Бучі (Київщина) від лідера португальської команди Жоао Соуза.

Перший поєдинок протистояння Україна - Португалія першої групи плей-офф Кубка Девіса в Бучі Ілля Марченко - Жоао Соуза закінчився з рахунком 6:4, 2:6, 3:6. Про це повідомляє БТУ.

14 вересня в затяжному геймі на старті поєдинку Марченко зумів реалізувати брейкпоінт і зберіг відрив до кінця сету. Соуза не скористався двома шансами на брейк в четвертому геймі, а також, коли українець подавав на партію при 5:4. З рахунку 2:2 Соуза виграв чотири гейми поспіль, виконавши два брейка, і тим самим перевів матч у вирішальну партію.

Три гейми суперники відіграли без брейкпоинтов, після чого португалець отримав потрійний шанс на брейк. Два очки Марченко зумів виграти, але з третього брейкпоінта упустив подачу. Соуза знову заробив брейкпоінт вже в наступному геймі українця - наш тенісист пішов зі прихованих матчболів (2:4). Але повернути брейк Марченко так і не вдалося, а португалець довів зустріч до перемоги.

Читайте також: Де дивитися тенісний матч Кубка Девіса Україна – Португалія

У другому матчі дня сьогодні зустрінуться Сергій Стаховський і Педро Соуза.

Фото: ФТУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-