Ігор Суркіс: У бразильських гравців своя специфіка, давайте зачекаємо до зими

Ігор Суркіс: У бразильських гравців своя специфіка, давайте зачекаємо до зими

Укрінформ
Президент київського футбольного клубу "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував селекційну роботу Євгена Краснікова під час літнього трансферного вікна.

Ігор Суркіс, зокрема, зазначив, що "Динамо" вело переговори з трьома виконавцями, але з різних причин вони не завершилися трансфером.

"Купувати нападника потрібно було ще в червні або липні. Ми вели переговори з трьома виконавцями, які явно підсилили б "Динамо". Один з них не хотів їхати грати в наш чемпіонат. Інший хотів таку зарплату, яку в історії нашого клубу ніхто ще не отримував. Брати просто для кількості ми не хотіли. На стрічці трансферного вікна був форвард, якого ми могли підписати. Хацкевич сказав категоричне "ні". Навіщо смішити людей? Людина нікуди не потрапила, а "Динамо" - це останній трамплін. Тому ми прийняли таке рішення. Так, буде важко, але я сподіваюся, що ми це теж переживемо.

Я не буду хвалити або лаяти Євгена Краснікова. Якщо ті гравці, яких він запросив, заграють в цей період часу, можна буде про щось говорити. Ми завжди говоримо про адаптацію, але я ставив перед Красніковим завдання запросити футболістів, які б відразу заграли. Для адаптації у нас повно своїх гравців - Миколенко, Попов, Шапаренко, Ледньов із Тимчиком, які зараз в оренді. Ось вони повинні адаптуватися.

А якщо ми запрошуємо легіонерів, то вони повинні грати. Так, у бразильців своя специфіка. "Шахтар" теж їх підписав, але вони також поки не грають. Давайте почекаємо до зими. Якщо вони заграють, аплодуватимемо Краснікову. Якщо ні - вважатимемо, що ми знову помилилися з нашою трансферною політикою", - цитує Суркіса dynamomania.com

Читайте також: "Динамо" не встигло підписати форварда до закриття трансферного вікна

Як повідомляв Укрінформ, "Динамо" не встигло підписати до закриття трансферного вікна центрфорварда, який міг би на рівних конкурувати з Артемом Бесєдіним за місце в старті. Трансферне вікно в УПЛ закрилося в ніч з 3 на 4 вересня. Єдиним центральним форвардом, якого змогло підписати "Динамо" влітку, став 18-річний Владислав Супряга з "Дніпра-1". Проте вдалося посилити інші позиції, підписавши лівого захисника Сідіклея, опорного хавбека Че Че, а також атакуючих півзахисників Вітора Буено і Міккеля Дуелунда. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-