Шаран: У кожному матчі даємо бій, і немає різниці, це

Шаран: У кожному матчі даємо бій, і немає різниці, це "Шахтар" або "Динамо"

Фото
Укрінформ
Головний тренер футбольного клубу "Олександрія" Володимир Шаран розповів про підготовку команди до матчу 8-го туру УПЛ проти донецького "Шахтаря".

Володимир Шаран в інтерв’ю "Футбол 24", зокрема, зазначив, що команда тренується в звичайному режимі, але особливу увагу приділяє обороні, оскільки не гратимуть захисник Павел Пашаєв і півзахисник Євген Протасов.

"Підготовка йде в звичайному режимі. Ми як працювали, так і працюємо. Нічого не міняли. Була одна контрольна гра з "Ворсклою". Спочатку працювали в дворазовому режимі, потім перейшли на одноразовий режим. Приділяємо увагу більше, звичайно, захисту, знаючи наші проблеми, не гратимуть Пашаєв і Протасов.

Чи здатні ми дати бій "Шахтарю"? Ми в кожному матчі намагаємося дати бій, і немає ніякої різниці, це "Шахтар" або "Динамо", або якась інша команда. Тому хлопці виходитимуть і віддаватимуть усі сили, щоб порадувати наших уболівальників, яких збереться чимало на стадіоні. 

Я не думаю, що старт "Шахтаря" в Лізі чемпіонів після матчу з "Олександрією" якось полегшить нам життя. Чому це має полегшити нам завдання? Їм потрібно набирати очки в чемпіонаті", - сказав Шаран.

Читайте також: Шарана визнали кращим тренер 4-го туру чемпіонату України з футболу

Нагадаємо, матч 8-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги між "Олександрією" і "Шахтарем" відбудеться в суботу, 15 вересня, на стадіоні "Ніка" і розпочнеться о 14.00. 

Фото: fco.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-