Тренер

Тренер "Гоффенгайма" вважає зустріч із "Шахтарем" захоплюючим викликом

Укрінформ
Головний тренер німецького футбольного клубу "Гоффенгайм" Юліан Нагельсман поділився очікуваннями від зустрічі з донецьким "Шахтарем" в рамках групового етапу Ліги чемпіонів УЄФА.

Юліан Нагельсман в інтерв’ю Football.ua, зокрема, зазначив, що у "Шахтаря" дуже талановитий склад і зустріч з командою стане захоплюючим викликом для "Гоффенгайма".

"Безумовно, це цікава група в ЛЧ, в якій виділяється "Манчестер Сіті". Однак "Шахтар" - хороша команда, до зустрічі з якою ми будемо ретельно готуватися. У донецького колективу дуже талановитий склад, високої якості і креативності. Зустріч із "Шахтарем" стане захоплюючим викликом для "Гоффенгайма".

Було б несправедливо виділяти окремого гравця. "Шахтар" - це клуб, який протягом багатьох років випускав іменитих гравців. Пауло Фонсека - їх великий і досвідчений тренер, який до того ж говорить на мові восьми бразильських виконавців. Це завжди великий плюс", - сказав Нагельсман.

Читайте також: П’ятов: Грати у 3 і 4 турах Ліги чемпіонів проти "Манчестер Сіті" - це мінус

Нагадаємо, 19 вересня "Шахтар" проведе в Харкові перший матч в Лізі чемпіонів УЄФА сезону-2018/19.  Поєдинок із "Гоффенгаймом" розпочнеться на стадіоні ОСК "Металіст" о 19.55. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-