Караваєв: Підтримка

Караваєв: Підтримка "Славутич-Арени" нам дуже допоможе в матчі проти "Динамо"

Укрінформ
Півзахисник луганського футбольного клубу "Зоря" Олександр Караваєв один з п’яти гравців збірної України, що повністю відіграли обидва матчі Ліги націй проти Чехії і Словаччини.

Олександр Караваєв, коментуючи свої виступи за збірну, зокрема, зазначив, що в національній команді більше часу приділяє обороні.

"У цьому турнірі в своїх групах зібрані приблизно рівні суперники по класу, тому в таких матчах на перший план виходить концентрація, бажання і згуртованість колективу. Саме ці якості допомогли збірній України виграти обидва свої поєдинки. Наставник подякував нам за те, що ми виконали установку. Грати через два дні на третій непросто, тому в поєдинку зі словаками сили потрібно було розподілити так, щоб їх вистачило на 90 хвилин.

До збірної України я їжджу вже три роки. Тому з Ярмоленко один одного ми розуміємо непогано. Андрій мені подобається, як професіонал. При обороні він слухає всі мої підказки, а в атаці мені допомагає. Для своєї впевненості Андрію дуже потрібно було забити. Я переживав за нього, тому під час удару відвернувся. Вийшло, на фарт. Знаючи його працездатність і бажання рости, упевнений, незабаром він завоює місце в основі свого клубу", - сказав Караваєв в інтерв’ю zbirna.com

Читайте також: Караваєв і Матвієнко – у символічній збірній кращих гравців 2 туру Ліги націй УЄФА

Також Караваєв поділився очікуваннями від майбутнього протистояння з київським "Динамо" в чемпіонаті України.

"Відразу непросто забути роботу, яку виконала збірна. Але після вихідних я вже приступив до тренувань із "Зорею", тому всі думки зараз про найближчий поєдинок чемпіонату. Упевнений, що просто не буде хоча б тому, що динамівці дуже захочуть перемогти після серії невдач. "Зоря" теж не проти розжитися очками. Спробуємо обігнати "Динамо" в турнірній таблиці. Позамежний настрій буде у обох команд. У "Динамо" зібрані футболісти високого рівня, яким не потрібно зайвий раз щось пояснювати.

Не люблю робити прогнози перед грою. Нічия нічиє - різниця. "Зоря" завжди налаштовується на перемогу, а матч все розсудить. Хочеться сподіватися, що вболівальники заповнять трибуни "Славутич-Арени", це стало б для "Зорі" хорошою підтримкою", - сказав Караваєв. 

Читайте також: Футбол: 11 гравців збірної України потрапили до заявки на Лігу Європи УЄФА

Головний матч "Зорі" цього тижня, в якому основний склад луганської команди прийме київське "Динамо", відбудеться в неділю, 16 вересня, на "Славутич-Арені" в Запоріжжі і розпочнеться о 17.00. Поєдинок 8-го туру української Прем'єр-ліги наживо покаже телеканал "2+2". 

Фото: ФФУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-