Сучасне п'ятиборство: троє українців вийшли у фінал чемпіонату світу в Мексиці

Сучасне п'ятиборство: троє українців вийшли у фінал чемпіонату світу в Мексиці

Укрінформ
Українці Павло Тимощенко, Юрій Федечко та Денис Павлюк вийшли у фінал чемпіонату світу з п'ятиборства, який проходить у Мексиці. 

12 і 13 вересня п'ятиборці розіграють на чемпіонаті світу медалі в особистих змаганнях. Про це повідомляє XSPORT

Срібний медаліст Олімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Павло Тимощенко виграв свою кваліфікаційну групу на головному для п'ятиборців старті сезону - чемпіонаті світу в Мехіко. Крім лідера української збірної, до фіналу змагань пробилися також його співвітчизники Юрій Федечко та Денис Павлюк.

Чемпіонат світу з сучасного п'ятиборства в Мексиці є не тільки головним стартом сезону для представників цього виду спорту, а й першим, на якому всі його підвиди проходять в межах одного спортивного комплексу. Це так звана репетиція перед Олімпійськими іграми в Токіо, де п'ятиборці також проводитимуть змагання на одній локації.

12 вересня медалі розіграють жінки, причому перший вид, фехтування, у них вже відбувся. Виграла його Марі Отейза з Франції (25 перемог, 10 поразок). Українські спортсменки посіли 20-е (Пермикіна, 17-18) і 26-е (Батрак, 15-20) місця.

Чоловічий фінал пройде також в два дні. Сьогодні спортсмени фехтують, а завтра завершують турнір іншими видами.

Читайте також: Сучасне п’ятиборство: збірна України виборола "бронзу" чемпіонату Європи

Нагадаємо, що найкращим виступом Павла Тимощенко в нинішньому сезоні було 4-е місце на Кубку світу в Лос-Анджелесі. На чемпіонаті Європи лідер українського сучасного п'ятиборства зайняв 6-е місце, а ось в командному заліку Україна стала 3-ю. До цього, на Фіналі Кубка світу в Астані Україна завоювала бронзову медаль у міксті.

Фото: Facebook UIPM

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-