Хірн: Усик і Беллью битимуться, швидше за все, у Манчестері

Хірн: Усик і Беллью битимуться, швидше за все, у Манчестері

Укрінформ
Бій між абсолютним чемпіоном світу в крузервейті українським боксером Олександром Усиком і екс-чемпіоном світу з Британії Тоні Беллью може відбутися 10 листопада в Манчестері (Велика Британія).

Про це повідомив промоутер Едді Хірн (Matchroom Boxing).

"Працюємо. Намагаємося. Підписали минулого тижня Усика. Він - абсолютний чемпіон світу в крузервейті. До сих пір в шоці, що цей псих з Ліверпуля Тоні Беллью хоче з ним битися. Букмекери і експерти вважають, що шансів у Беллью немає, але хлопець тим і відомий, що завжди плював на їх думку.

Якщо все піде, як задумано, то закриємо угоду цього тижня. Максимум - наступного. Дата - 10 листопада. Місце проведення, швидше за все, Манчестер. Наскільки розумію, це буде перший поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу на території Британії. Уявив собі на хвилиночку, що відбудеться, якщо переможе андердог Беллью. Думаю, кілька днів усі ЗМІ писатимуть лише про це", - цитує Хірна vringe.com

Читайте також: Тренер Беллью анонсував бій свого підопічного з Усиком

Як повідомляв Укрінформ, раніше тренер британського боксера Дейв Колдуелл заявив, що угода на проведення поєдинку між його підопічним і українським абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі Олександром Усиком близька до завершення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-