У Львові розпочалися міжнародні змагання лучників

У Львові розпочалися міжнародні змагання лучників "Золота осінь"

Укрінформ
У Львові урочисто відкрили 55-й Міжнародний турнір зі стрільби з лука "Золота осінь", на який зібралися 274 учасники з п'яти країн.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

"На стадіоні навчально-спортивної бази обласної організації ФСТ "Динамо" відбулось урочисте відкриття 55-го Міжнародного турніру зі стрільби з лука "Золота осінь"... На участь у ювілейних 55-х Міжнародних змаганнях "Золота осінь-2018" заявки подали 274 спортсмени, які представлятимуть збірні команди Білорусії, Польщі, Великої Британії, Ізраїлю та 11 областей України", - йдеться у повідомленні.

Інформують, що цьогоріч суддівство змагань забезпечуватиме суддівська система IANSEO Archery.

Фінал "Золотої осені" відбудеться 15 вересня о 10.30 на площі перед Львівським національним академічним театром опери та балету ім.С.А.Крушельницької.

Для нагородження фіналістів змагань до Львова завітають почесні гості – президент всесвітньої федерації стрільби з лука (World Archery), віце-президент Міжнародного Олімпійського комітету – Угур Ерденер (Туреччина) та президент Європейської федерації стрільби з лука (World Archery Europe) – Маріо Скарцелла (Італія).

Читайте також: У медальному заліку на III Всесвітніх іграх кочівників Україна на 8 місці

Як зазначили в ОДА, цей турнір є одним з основних рейтингових змагань лучного сезону України 2018 року, який включений до міжнародного календаря Всесвітньої федерації стрільби з лука (WA).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-