Українські легкоатлети з тріумфом виступають на чемпіонаті світу серед ветеранів

Українські легкоатлети з тріумфом виступають на чемпіонаті світу серед ветеранів

Укрінформ
Українські легкоатлети з тріумфом виступають на чемпіонаті світу серед ветеранів (спортсменів категорії "Мастерс" - вік 35 років і старше), який з 4 по 16 вересня проходить в іспанському місті Малага.

Змагальний день 10 вересня на чемпіонаті світу з легкої атлетики у категорії "Мастерс" для українців пройшов під девізом позастадіонних видів. Саме там наші спортсмени здобули відразу шість медалей. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

На стадіоні Світлана Сорочук виграла бронзову медаль з метання диска вагою 1 кг у віковій категорії W50 (38,32 м).

На шосе Україні медалі принесла дистанція 10 км зі спортивної ходьби відразу у кількох вікових категоріях. Іван Пушкін (М85) до "золота" на дистанції 5000 метрів додав ще один чемпіонський титул зі спортивної ходьби на 10 км. Його час – 1:18.45 год. Антоніна Тишко виграла срібну медаль зі спортивної ходьби на 10 км (1:07.21 год) у віковій категорії W70. Люся Алексєєва на цій же дистанції у віковій категорії W80 фінішувала третьою (1:25.37 год). На рахунку Люсі Алексєєвої три медалі. Крім двох бронзових нагород у неї також "срібло" зі спортивної ходьби на 5000 метрів. 

Саме Алексєєва і Тишко разом з Ларисою Лебєдєвою принесли Україні бронзові медалі у командних змаганнях у віковій категорії W70.

Анатолій Горшков (вікова категорія М60) пройшов 10 км з другим результатом (53.21 хв). "Бронзу" у віковій категорії М80 виграв Микола Панасейко (1:11.25 год).

Читайте також: Українські легкоатлети з тріумфом виступили на чемпіонаті світу серед ветеранів

11 вересня українська скарбничка поповнилася ще двома медалями. Спочатку Лілія Аполосова завоювала "золото" з метання списа у віковій категорії W40 (42,20 м). Для неї змагання світового рівня стали дебютними, а у срібної медалістки вона виграла майже шість метрів. У вечірній частині програми чемпіонкою світу з метання ваги (вікова категорія W45) стала Наталія Радіонова. Її результат – 13,75 м.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-