Баскетболіст збірної України Зайцев продовжить кар'єру на Тайвані

Баскетболіст збірної України Зайцев продовжить кар'єру на Тайвані

Укрінформ
Баскетболіст збірної України Ігор Зайцев після кількох успішних років у чемпіонаті Польщі зацікавив клуб "Тайвань бір".

Минулого тижня Ігор Зайцев і тайваньський клуб уклали угоду терміном на 1 рік. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Раніше 29-річний український баскетболіст виступав за "Азовмаш" і "Хімік", "Росу Радом", а також відносно нетривалий період провів у "Штельметі" та іспанській "Манресі". Виступ за команду "Тайвань бір" стане для вихованця "Кривбасбаскета" першим досвідом в Азії.

Зазначимо, що баскетбольний клуб "Тайвань бір" минулого року вийшов у плей-офа, але одразу у чвертьфіналі вибув із боротьби за нагороди. У чемпіонаті острівної країни діє серйозне обмеження на легіонерів, тому отримати контракт тут дуже непросто.

Читайте також: Баскетболісти Лень і Михайлюк приміряли форму збірної України

До своєї нової команди Ігор Зайцев долучиться після завершення матчів IV вікна відбору на чемпіонат світу-2019 з баскетболу у складі збірної України. Перший матч ІІ етапу відбору національна збірна України зіграє з другою збірною у світовому рейтингу ФІБА національною командою Іспанії 14 вересня у київському Палаці спорту, а уже17 вересня проведе гру у місті Нікшич зі збірною Чорногорії.

Фото: fiba.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-