Боксер Головкін візьме участь у 56-му конгресі WBC у Києві

Боксер Головкін візьме участь у 56-му конгресі WBC у Києві

Укрінформ
Чемпіон WBC, WBA, IBO і американського журналу The RING в середній вазі боксер з Казахстану Геннадій Головкін підтвердив свою участь у 56-му конгресі WBC у Києві.

Раніше свою участь у київському Конгресі WBC підтвердили легенди боксу Леннокс Льюїс, Евандер Холіфілд і Ерік Моралес. Про це повідомляє Klitschko-brothers.com

Геннадій Головкін є одним із кращих боксерів в світі незалежно від вагових категорій. Зараз у незалежному рейтингу LB for LB boxrec.com він посідає 3 місце, випереджаючи на одну позицію українця Василя Ломаченка. 15 вересня в Лас-Вегасі Головкін проведе найважливіший у своїй професійній боксерській кар'єрі бій проти мексиканця Сауля Альвареса.

У Конгресі WBC, якій пройде в Києві з 30 вересня по 5 жовтня, візьме участь і потенційний суперник абсолютного чемпіона світу у важкій вазі українського боксера Олександра Усика британець Тоні Беллью. Також до Києва приїдуть мексиканець Хуліо Сезар Чавес та екс-абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі американець Ріддік Боу.

Читайте також: Бокс: легендарний мексиканець Ерік El Terrible Моралес приїде до Києва на конгрес WBC

Усього до столиці України прибудуть близько 700 учасників конгресу зі 160 країн світу. Ініціатором проведення конгресу у столиці України став "вічний" чемпіон WBC у суперважкій вазі, мер Києва Віталій Кличко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-