Цуренко: Все, що я могла зробити – прийняти багато ліків перед матчем з Осакою

Цуренко: Все, що я могла зробити – прийняти багато ліків перед матчем з Осакою

Укрінформ
Друга "ракетка" України Леся Цуренко прокоментувала поразку у своєму дебютного матчі в 1/4 фіналу заключного в сезоні тенісного турніру серії Grand Slam - US Open у Нью-Йорку.

Леся Цуренко на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначила, що, як і у попередньому поєдинку, мала проблеми зі здоров’ям і навіть були думки відмовитися від матчу.

"Сьогодні я прокинулася з якимось вірусом. Загалом, мені вже набридло скаржитися на своє здоров'я, але сьогодні вранці, на жаль, я прокинулася з горлом і носом... Коротше, прихворіла. Не так жарко сьогодні було, не думаю, що це основний фактор. Можна було грати, це було реально. Чи були думки з приводу того, щоб знятися або не виходити на матч? Були, але переважив той факт, що це чвертьфінал. З горлом у мене не все в порядку, я не можу нормально дихати. Я ненавиджу такі матчі. Я не хочу показувати ось таку гру на очах у великої кількості глядачів, але, на жаль, я просто не в змозі зараз грати. Я прийняла багато ліків перед матчем. Думаю, більше нічого я зробити не могла.

В цілому я турніром задоволена. Приємно дізнатися свій новий рейтинг. Напевно, до кінця року ставитиму собі завдання потрапити до першої двадцятки. З приводу того, щоб зіграти на Малому Підсумковому турнірі, особливо не думала, основне - це топ-20 у рейтингу ", - цитує Цуренко БТУ.

Читайте також: Цуренко вперше зіграє в 1/4 фіналу Grand Slam

Зазначимо, що з понеділка, 10 вересня, Леся Цуренко (№36 WTA) встановить новий особистий рекорд у світовій класифікації - 26-е місце. У своєму дебютному матчі в 1/4 фіналу на турнірах серії Grand Slam Цуренко взяла лише два гейми в протистоянні з Наомі Осакою з Японії на US Open у Нью-Йорку - 1:6, 1:6.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-