Бойко пропустив тренування збірної в Чехії перед стартом у Лізі націй УЄФА

Бойко пропустив тренування збірної в Чехії перед стартом у Лізі націй УЄФА

Відео
Укрінформ
Збірна України з футболу на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком провела в Чехії відкрите тренування перед стартовим матчем у Лізі націй УЄФА.

5 вересня Андрій Шевченко вивів команду на поле стадіону імені Мирослава Валенти в містечку Угерске Градіште 23-х із заявлених 25-ти гравців. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Ще в Києві залишив розташування головної команди та вирушив до табору молодіжної збірної півзахисник Володимир Шепелєв, а вже в Чехії з’ясувалося, що в передігровому занятті не зможе взяти участь голкіпер Денис Бойко, якого турбують проблеми зі спиною, але він має всі шанси потрапити до заявки на гру.

Під час тренування Андрій Шевченко з помічниками розігрівав гравців у куточку поля, а на протилежному боці тренер воротарів Педро Харо працював разом з Андрієм Луніним та Андрієм П’ятовим. Наставник підтримував молодшого голкіпера компліментами за кожний вдалий сейв. 

Зазначимо, що арена, на якій відбудеться поєдинок, вміщує 8 тисяч глядачів і всі квитки на матч з українцями були продані ще тиждень тому. Українським уболівальникам виділили цілий сектор за воротами, тож за підопічних Андрія Шевченка уболіватимуть 900 українців, які прибули до Чехії з різних куточків світу.

Читайте також: Збірна України прибула до Чехії на стартовий матч у Лізі націй

Нагадаємо, матч Ліги націй УЄФА Чехія – Україна відбудеться сьогодні, 6 вересня, о 21.45. Поєдинок зіграють у чеському містечку Угерске-Градіште. 9 вересня українські футболісти зіграють у Лізі націй УЄФА проти Словаччини, поєдинок відбудеться у Львові за порожніх трибун стадіону "Арена Львів" через відповідну дискваліфікацію з боку УЄФА. Однак біля стадіону буде споруджено фан-зону, тож своїх фанів українські футболісти зможуть почути й у чаші арени. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-