У контракті Луніна з

У контракті Луніна з "Леганесом" не прописано, чи стане він основним

Відео
Укрінформ
Новоспечений гравець іспанського футбольного клубу "Леганес" воротар збірної України  Андрій Лунін прокоментував свій контракт із клубом.

Андрій Лунін в інтерв'ю Tribuna.com, зокрема, розповів, що в "Леганесі" йому не обіцяли, що він буде основним.

"З цього приводу у мене в контракті нічого не прописано. Тренер "Леганеса" сказав, що нічого такого немає. У нього повна свобода дій - потрібно працювати і доводити, чого ти вартий. Якщо вони мене взяли, значить, є можливість конкурувати. Мені подобається все - головний тренер, тренер з воротарям, відмінні тренування. Там все є: чудова база, тренувальні поля, тренажерний зал, нові роздягальні, зараз реконструюють стадіон.

В основі "Реала" я хочу грати хоч завтра. Мета - просто стати основним у "Реалі". Це мрія. Я не знаю, скільки часу знадобиться на це. Я працюю", - сказав Лунін.

Читайте також: Андрій Лунін: У клубі "Леганес" все серйозно і є можливості для зростання

Як повідомляв Укрінформ, днями голкіпер мадридського футбольного клубу "Реал" Андрій Лунін на правах оренди перейшов до іспанського "Леганеса". Оренда розрахована на сезон-2018/19 (до 30 червня 2019 року). Українець виступатиме під 99-м номером. 19-річного воротаря представили у четвер, 30 серпня.

Відео презентації Луніна:

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-