Ярмоленко: Після перерви на міжнародні матчі

Ярмоленко: Після перерви на міжнародні матчі "Вест Гем" повинен грати краще

Укрінформ
Півзахисник збірної України з футболу Андрій Ярмоленко прокоментував невтішні результати своєї англійської команди "Вест Гем" у чемпіонаті країни. 

Андрій Ярмоленко, зокрема, зазначив, що результат суботнього матчу проти "Вульвергемптона", який закінчився поразкою його команди з рахунком 0:1, дуже поганий і після зборів національних команд потрібно сконцентруватися і грати краще.

"Це складний момент, звичайно, але ми повинні сісти і подумати про нашу гру, а кожен гравець - про свої дії. Через 2 тижні ми повинні грати краще, тому що ми зобов'язані виступати для уболівальників і клубу. Результат дуже і дуже поганий для нас, але ми повинні зараз думати про поліпшення гри.

Ми грали краще в другому таймі, але програли. Було складно, не можу нічого сказати. Хочу вибачитися перед уболівальниками, ми повинні грати краще після перерви на міжнародні матчі. У нас хороші гравці і тренер. Але ми повинні боротися за результати, тепер треба думати про наступний матч, сконцентруватися і виграти", - цитує Ярмоленка tribuna.com

Читайте також: Збірна України з футболу збирається у Києві для підготовки до старту Ліги націй УЄФА

Нагадаємо, у суботу "Вест Гем" Андрія Ярмоленка зазнав четвертої поспіль поразки в англійській Прем’єр-лізі. Український півзахисник у домашній грі проти "Вулвергемптона" (0:1) з’явився на полі одразу після перерви. В АПЛ його команда зараз знаходиться на останньому місці. Ярмоленко у всіх зустрічах брав участь, але виходив на поле лише на заміну.

Фото: whufc.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-