Бурда: Команда

Бурда: Команда "Динамо" дуже засмучена, але впорається з ситуацією

Відео
Укрінформ
Захисник київського футбольного клубу "Динамо" Микита Бурда поділився враженнями від матчу проти львівських "Карпат", в якому його команда зазнала поразки з рахунком 0:2.

Микита Бурда, зокрема, зазначив, що команда обговорить свої результати в останніх матчах після зборів національної команди і впорається з ситуацію завдяки важкій роботі.

"Важко щось сказати відразу після гри. Потрібно зібратися всім разом, поговорити, щоб кожен висловив свою думку з приводу того, чому останній тиждень-півтора у нас такі результати. У роздягальні після матчу була дуже погана обстановка, всі нервували, злилися, але перш за все, всім дуже соромно. Хочеться прокинутися завтра, і щоб все це виявилося страшним сном. Звичайно, якби забили на перших хвилинах, гра склалася б по-іншому. Але ми самі собі створили проблеми, пропустили м'яч... Не знаю, чому так. Після збірної ми всі зберемося і обговоримо, що відбувається. Ми разом потрапили до цієї ситуації й виходитимемо з неї через важку роботу - тільки так це можливо.

Підтримка між головним тренером і гравцями? Так, ми підтримували один одного і раніше, і зараз продовжуватимемо це робити, адже ми - команда, ми повинні бути одним цілим. У ситуації з такими результатами останнім часом винен кожен. Вірю, що ми впораємося, і в подальшому все буде добре", - цитує Бурду прес-служба ФК "Динамо".

Читайте також: Хацкевич: Рішення про відставку не приймаються одразу після гри

Нагадаємо, 2 вересня  "Динамо" поступилося в домашньому матчі 7-го туру УПЛ "Карпатам" з рахунком 0:2.

Відео кращих моментів:

Після поєдинку гравці "Динамо" вибачилися перед уболівальниками за провалений матч, а головний тренер Олександр Хацкевич натякнув на відставку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-